Even voorstellen: Postzegelveiling Leopardi

Sinds 1982 is Postzegelveiling Leopardi een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw postzegels. De eerste veiling vond plaats op 10 mei 1982 en sindsdien zijn er al meer dan 200 veilingen geweest.
Ieder jaar worden er minimaal 6 veilingen gehouden.

Iedere veiling neemt zijn eigen plaats in de postzegelwereld in. Postzegelveiling Leopardi wil vooral een betrouwbare partner zijn, degelijk, eerlijk en vooral aan de klanten persoonlijke aandacht geven. Hierbij maakt het niet uit of u een grote collectie wilt (ver)kopen, of slechts een gering aantal kavels wilt verhandelen.

Wil Leopardi (beëdigd makelaar / taxateur) staat bekend om zijn grote deskundigheid en kan u daarom een betrouwbare schatting geven van de te verwachten resultaten.

Het feit dat klanten jarenlang de weg naar Nijverdal weten te vinden bewijst dat men in zijn algemeenheid zeer tevreden is over de resultaten van de veiling.

Onze filosofie

Onze filosofie is dat wij beide partijen tevreden willen stellen, zodat u na afloop van een veiling met een goed gevoel naar huis gaat.

Als verkoper wilt u uiteraard een zo'n hoog mogelijke prijs behalen voor uw kavels, terwijl u als koper het liefst de kavels zo voordelig mogelijk wilt verkrijgen.

De charme van een veiling is, dat er afhankelijk van het publiek een zekere marge in de prijzen zit.

Als verkoper bent u er echter van verzekerd dat u minimaal de inzetwaarde zult ontvangen, als koper beslist u zelf wat een kavel u waard is.

Dankzij onze deskundige verkaveling wordt voor iedere partij een optimaal resultaat bereikt, terwijl wij u tijdens de kijkdagen graag met raad en daad terzijde staan.

Hoe verloopt een veiling

Allereerst ontvangt u een (gratis!) catalogus. Deze wordt u op verzoek gaarne toegezonden. Regelmatige (ver)kopers ontvangen deze catalogus vervolgens geheel automatisch enige weken voor de aanvang van de volgende veiling.

Op basis van deze catalogus kunt u:

  • schriftelijk op (een aantal) kavels bieden. Indien in de zaal geen hoger bod heeft plaatsgevonden, ontvangt u de kavel voor de inzetprijs of een bod hoger, dan in de zaal is gedaan. De kans dat u de kavel verkrijgt onder uw biedprijs is dus zeker aanwezig!
  • besluiten naar de veiling te komen, waar u tijdens de kijkdagen alle zegels op u gemak kunt bekijken.
  • tijdens de veiling bieden op de kavels die u graag wilt hebben, en deze verkrijgt u tegen de geldende verkoopwaarden

De maandag na de veiling wordt zowel de restlijst ( niet verkochte kavels) , als  de opbrengstlijst ( verkochte kavels )gepubliceerd.

Zo weet u direct na de veiling wat uw kavels hebben opgebracht.

Binnen een week na de veiling ontvangt u de restlijst ook nog per post, zodat die klanten die niet over een computer beschikken ook op de hoogte gesteld worden van de niet verkochte kavels.
De niet verkochte  kavels kunt u alsnog tegen de inzetprijs plus de normale veilingkosten kopen.

Wilt u ons een E-mail sturen ? Ons E-mail adres is : info@leopardi.nl